Istina ili fotomontaža

Istina ili Fotomontaža

     
   
 

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA - 10 NAGRADA - 10 TAČNIH ODGOVORA IMAMO

USKORO NOVA NAGRADNA IGRA

Dakle idemo dalje sa još jednom nagradnom igrom. Ako znate ili ako ne znate Nenad Bermet Aleks je bio u Kini 2007 godine, na sajmu i tamo je predstavio . Nedavno je i došlo nekoliko slika iz Kine, pa smo se zapitali da li su stvarne ili je u pitanju odlična fotomontaža ? Mi znamo odgovor, a na Vama je da probate da pogodite. Za prvih 10 tačnih odgovora slede i 10 malih Bermeta od 0,2 dc po Vašem izboru ( Beli ili Crveni ) kao nagrada. Nagradu ćete moći preuzeti u Novom Sadu ili je možemo poslati u neku od prodavnica koje prodaju naše proizvode u Subotici ili Beogradu ili ako niste u ovim gradovima onda autobusom.

Razmislite pa komentarišite,a komentare ćemo objavljivati kao i prošli put. Admin na e-mail adresi Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. jedva čeka vaše komentare.

E sada malo da zakuvam maštu, dok sam bio ove godine na sajmu turizma u NS-u, prišao mi je jedan gospodin koje je rekao : " Upravo sam se vratio sa puta iz Kine i tamo sam video ovog brku na jednoj zgradi "

   

Komentari i nagrade :

Prvi  Bermet ide u Trebinje kod Saše K. - U pitanju je Fotomontaža ako su fotke iz Kine , a čovek u čutoj majici nije kinez.
Pozdrav mom voljenom Sremu i Aleksu iz Trebinja Saša K.

Drugi Bermet ide Jovani Đ. - U pitanju je Fotomontaža

Treći Bermet ide u Slavici S. - Beograd - U pitanju je Fotomontaža

Četvrti Bermet ide Dinki Č. - Pozdravljam Vinariju Aleks, želela bih da učestvijem u nagradnoj igri. Moj odgovor je da je u pitanju Fotomontaža. Ukoliko sam dala tačan odgovor ,volela bih da probam belo vino.Veliki pozdrav  prelepoj Fruškoj Gori i Novom Sadu!

Peti Bermet ide Mariji V. - Odgovor na pitanje je Fotomontaža.
 Super vam je prezentacija!
 
Šesti Bermet ide Ivani Đ.-P. - Meni se čini da je u pitanju Fotomontaža.
 p.s probala sam vaše vino Vranac u Subotici kad sam bila na Palić festivalu 2009 ,uz Srpski roštilj. Izvanredno je i još pamtim taj ukus. Ne znam da li grešim ali ja isključivo pijem crna vina.
 
Sedmi Bermet ide Mirjani Ž. - Traženi odgovor na nagradno pitanje je:
Slike nisu prave.Na žalost.Ali,želim da budu jednog dana.
 
Osmi Bermet ide Vlastimiru P. - Odgovor: slika je fotomontaža.
 
Deveti Bermet ide Ljubici M. -
Postovani, Slika nije prava
 
Deseti Bermet ide Draganu M. - Fotomontaža, Odlični ste.... Vino Vaše Vinarije je najbolje-Čist nektar. samo malo više distribucije i jače reklame i na konju ste.
Sve najbolje Dragan
 
p.s. prijavljivanjem na naše e-mail novine dobijate mogućnost obaveštenja

Brojač poseta

1894456

Kalendar

Nema događaja u kalendaru
pon uto sre čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31